Lördag och regnigt. Baka nåt gott??

Lite regn i luften gör väl inget, då får man med gott samvete mysa inne. Kanske baka nåt riktigt smarrigt till kvällen?
Choklad är något som är gott i alla former. I kakor, mousser, bitar, dryck, allt!

När man bakar kakor eller som i mitt fall, Cupcakes, använd gärna en mörk choklad för det ger sån otroligt härlig mustig smak på bakverken. Det behöver såklart inte vara det dyraste chokladen men favorit för mig är Valrhona.


Valrhona är franskt. Valrhona Chocolaterie startades i 1922 i Tain - L'Hermitage, Frankrike av en konditor som inte riktigt var nöjd med kvalitén på chokladen som fanns då. Sedan dess har det tillverkats choklad till över hela världen och anses vara världens bästa choklad idag!

foto: Sweetchocolate.se


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

cupcakesofsweden.blogg.se

En blogg om CupCakes och mycket mer!

RSS 2.0